چیزی که شما نمودید توجه کنید در مورد کاشی لعابی بسیار موثر است - با این حال بسیار ساده
صنعت کاشی سازی و لعاب سازی پر مصرف ترین صنعت داخلی اسید بوریک در ایران می باشد. یک لایه ساروجی جدار مخزن آب انبار را از کف سربی مخزن جدا می کرد. افزودههای جدیدتر بازار شامل تیمچه امینالدوله، دو مدرسه و یک مسجد است. خوشنویسی کاشمر جایگاه ویژهای در سطح کشوری دارد بهگونهای که در سال ۱۳۹۹ خورشیدی دارندهٔ دو «استاد برجستهٔ خوشنویس» و هفت «عضو فوقممتاز» بوده است که دو نفر از آنها «فوقممتاز شکستهنستعلیق» و پنج نفر دیگر «فوقممتاز نستعلیق» میباشند. کاشمر دارای پنج مرکز آموزش عالی شامل دانشگاه پیام نور واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر، مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر، مرکز آموزش عالی کاشمر و دانشکده علوم پزشکی کاشمر است. حوض وسط حیاط که در قسمت غربی است از شش قطعه سنگ گرفته شده و معروف به آب قوامی و در آن زمان آب انبار بوده و دارای یک سیستم کانال بندی تا سر کوچه که به آن تنبوره میگفتند که از زیر زمین میگذشته و هنگام کنار زدن آن آب بیرون میزدهاست. یکی از مزایای این روش نسبت به استریولیتوگرافی آن است که در فرایند تابش نور به یک مخزن حاوی رزین با عمق بسیار کم نیاز است.
در سال ۹۹۸ به حکم یعقوب ذوالقدر، حکمران فارس، خانقاه شیخ ویران گردید و اثری از آن باقی نماند. در سال ۱۳۸۷ خورشیدی کلنگ ساخت فرودگاه شهید مدرس از مصوبات سفر هیئت دولت به استان خراسان رضوی با حضور وزیر اطلاعات وقت یعنی غلامحسین محسنی اژهای در زمینی به مساحت ۵۴۰ هکتار در منطقهای بین مهولات در ۲۰ کیلومتری تربت حیدریه و ۴۰ کیلومتری کاشمر در مرکزیت ۱۰ شهرستان جنوبی خراسان رضوی به زمین زده شد و بعد از مدتی تابلوی آن در محور سهراهی شادمهر به کاشمر نصب شد. از ادغام پنج باشگاه فرهنگی در سال ۱۹۴۴میلادی (باشگاه فرهنگی نوجوانان ارمنی) تأسیس شد. کاشمر از شهرهای باستانی ایران و خاستگاه تمدنهای پنج هزار سالهٔ نایتپه و هزار و هشتصد سالهٔ مجموعهٔ باستانی آتشگاه است. بعضی از شهر خراب شده بود و بعضی دیگر را آسیبی نرسیده بود و گفتند چهل هزار آدمی هلاک شده بودند؛ و در تبریز قطران نام شاعری را دیدم. ↑ «خواهرخواندگی تبریز با بورسای ترکیه». ↑ اوبن، ص۱۹۳؛ منصوری فرد، ص۵۷۴. ↑ «درخت جاودانگی | دربارهٔ سرو افسانهای «کاشمر» در خراسان که نماد عظمت و سرافزاری ایرانیان بود». ↑ فووریهِ ژوانس ۱۳۸۵ ص کاشی سرامیک ظهیری ۲۴۴-۲۴۳.
پژوهشنامه علوم انسانی. پاییز ۱۳۸۵. ↑ «پایگاه اطلاعرسانی هلال». ↑ صلاحی، جامعهشناسی گراش، ۱۲۰-۱۲۱. ↑ «افتتاح اقامتگاه بومگردی "رمضان بیک" در روستای قوژد». همانطور که از نام این هنر پیداست، مصالح اصلی بکار رفته در این هنر گچ میباشد. تاریخچهٔ قالیبافی در کاشمر به ۱۵۰ سال و هنر معاصر فرشبافی به سال ۱۹۲۰ میلادی (۱۲۹۸ یا ۱۲۹۹ خورشیدی) باز برمیگردد. قیمت بالاتری نسبت به کاشی لعابی دارد. همچنین در سمت غرب قلعه، قبرستانی قدیمی معروف به اسبهکلهچال وجود دارد که در بالای تپهٔ مجاور آن، بقایای چند کورهٔ آجرپزی نمایان است. در سال ۹۸۴ خورشیدی شاه عباس دوازده هزار ارامنی را به ایران کوچاند. که ساخت آن مدت ۵ سال به طول میانجامد و در سال ۱۲۹۰ق به بهرهبرداری میرسد. حمدالله مستوفی گوید آن را زبیده خاتون منکوحهٔ هارونالرشید ساخت. سالِ بنای قلعهالموت در کتاب نزهةالقلوب حمدالله مستوفی، سال ۲۴۶ هجری قمری ذکر شده که همزمان با خلافت متوکل خلیفهٔ عباسی میباشد. این درخت بسیار شکوهمند و بزرگ بود و شهرت آن به متوکل (خلیفهٔ عباسی) رسید. در جانب شرقی این اتاق، دیواری به ارتفاع ۲ متر وجود دارد که پی آن در سنگ کنده شده و پشت کار آن نیز از سنگ گچ بنا شده است و نمای آن از آجر میباشد.
بود که در آن زمان به نام RP Systems شناخته میشد و هماکنون نیز یکی از بزرگترین فعالان حوزهٔ چاپ سهبعدی است. امیر آقازار از ستم نادرشاه به ستوه آمد و با خانواده و ثروتش در مسکو ساکن شد و در این شهر کارخانه پارچه بافی دایر کرد. در سال ۱۳۹۹ خورشیدی ۳۰۹ میلیارد تومان سرمایهگذاری ثابت در این شهرک انجام شد که نسبت به سال قبل ۹۰۰ درصد افزایش یافته است. در سال ۱۳۹۷ خورشیدی برای دو شهروند آمریکایی مجوز شکار توسط مسئولان شهری کاشمر صادر شد که این امر نامنظم تلقی شد و همه بخشهای درگیر به شدت مورد بررسی قرار گرفتند و شهروندان آمریکایی از ورود به این شهر و محدودهٔ آن منع شدند. همچنین در سال ۱۳۹۹ خورشیدی جمعیت گونههای گوسفند وحشی اوریال و کل و بز در حیات وحش کاشمر بیش از دو هزار رأس بوده است. این قسمت از قلعه، به احتمال زیاد، همان محلی است که حسن صباح مدت ۳۵ سال در آن اقامت داشته و پیروان خود را رهبری مینموده است.