گنج نفیس در کرخه دهان باز کرد 2 مرد گنج یاب نقره داغ شدند + عکس ها
گنج نفیس در کرخه دهان باز کرد 2 مرد گنج یاب نقره داغ شدند + عکس ها
سالها جستوجو، از کوه و بیابان گرفته تا جنگل و دریا، همه به دنبالش هستند، پول و ثروت بیحساب، مثل یک رویا. یعنی اولش رویاست، اما کمکم خوره میشود به جانشان میافتد. چند روز پیش پرونده دیگری در دادسرای جنایی پایتخت تشکیل شد که افرادی برای یافتن گنج جایی را حفر کرده و درنهایت به ادعای خودشان به گنج رسیدند. کوزه، مجسمه خروس و سنگ شیشهای، همان عتیقههای زیرخاکی است که به ادعای متهمان یافت شده است. اما مسأله به همینجا ختم نمیشود و باز هم کاوشگران طلا و عتیقههای رویایی باید بهای سنگینی را بدهند. آنها معمولا بعد از پرداخت این هزینهها، باز هم سراغ خرافات مردم میروند و از راههای فریبکارانه پول به جیب میزنند.
هر گونه حفاری بدون مجوز در مناطق باستانی جرم محسوب میشود و مجازاتهای سنگینی از جمله حبس و جریمههای مالی برای آن در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، خرید و فروش اشیای باستانی بدون مجوز قانونی نیز غیرقانونی است و عاملین این تخلفات با برخورد قضایی مواجه میشوند. همین چند روز پیش بود که گزارش مرگ مرموز دو نفر در چاه یک خانه در پایتخت، ماموران پلیس، نیروهای اورژانس و بازپرس ویژه قتل را به صحنه حادثه کشاند.
همین چندی پیش بود که یکی از این حوادث در شهرستان سبزوار رخ داد و منجر به مرگ یکی از جویندگان گنج شد. صبح جمعه 15اردیبهشت ماه آتشنشانان شهرستان سبزوار در جریان حادثهای در یکی از مناطق این شهر قرار گرفتند و راهی آنجا شدند. محل حادثه مغازهای در بازار سرپوشیده شهر بود و وقتی آتشنشانان در آنجا حضور پیدا کردند متوجه شدند کف مغازه فروریخته و از داخل تونلی که در آنجا حفر شده صدای ناله شنیده میشود. آتشنشانان به سرعت دست به کار شدند و با کنار زدن خاک به تونلی رسیدند که بهنظر میرسید برای دست یافتن به گنج از داخل مغازه حفر شده است. آنها شروع به خاکبرداری کردند و بعد از چند ساعت تلاش، به 4مرد رسیدند که داخل تونلگیر افتاده بودند.
همچنین بسیاری از نقشههای گنج در فیلمها و بازیهای رایانهای بهعنوان بخشی از داستان برای ایجاد جذابیت و هیجان استفاده میشوند، اما در دنیای واقعی معمولاً اطلاعات دقیق و عملی در اختیار قرار نمیدهند. نقشههای گنج معمولاً در فرهنگ عامه و داستانها بهعنوان وسیلهای برای یافتن ثروتهای گمشده یا دفنشده مورد استفاده قرار میگیرند. بیشتر این نقشهها در ادبیات و سینما مطرح شدهاند و اغلب جذابیتی خیالی دارند. از جمله معروفترین نمونههای نقشه گنج میتوان به کتاب «جزیره گنج» اثر رابرت لوئیس استیونسون اشاره کرد.
اولین شواهد گنجیابی در ایران به دوران صفویه بازمیگردد. جستجوگران اولیه از ابزارهای ابتدایی مانند بیل و کلنگ استفاده میکردند. در آن زمان، افراد به دنبال گنجینههای پادشاهی و اشیاء دفنشده در مقبرههای باستانی میگشتند. یکی از مناطق شناختهشده برای گنجیابی در ایران، حوالی تخت جمشید و مقبرههای هخامنشی بود.
نام، ایمیل و آدرس سایت مرا در این مرورگر برای ارسال دیدگاه در آینده ذخیره کن. با این حال دستبردار نیستند و به عمق زمین یورش میبرند تا شاید برسند به آن خمره قیمتی و ثروتی باد آورده؛ با این حال نمیدانند که تمام اینها سرابی پرخطر و رویایی پوچ و توخالی است. این حکم بدوی است و در حال حاضر در مرحله تجدید نظر قرار دارد.
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک